Shindand.Technische parameters van scb12 droge transformatorHoeveel weet je over?

  • vrijgavetijd:2022-08-09 07:18:15
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:229
  • Korte omschrijving:

    Shindand.,Plug eerst de stroom met volle lading, observeer en ontdek dat de input- en uitgangsspanning aan de voorschriften voldoe

Artikel inhoud

Plug eerst de stroom met volle lading, observeer en ontdek dat de input- en uitgangsspanning aan de voorschriften voldoet. Tegelijkertijd controleren of de apparatuur abnormaal geluid,Shindand.Prijs van droge transformator, ontsteking,Shindand.Grondbestendigheid van de distributietransformator, geur en andere abnormale omstandigheden heeft. Als er een afwijking is, zodat de werkdruk en lekkage worden verminderd. Nadat de leklocatie is bepaald, moet een passende oppervlaktebehandeling worden uitgevoerd, en dan moeten Fushi-blauwe grondstoffen worden geselecteerd voor de afdichting.

Marilao.Tijdens de test zonder belasting moet de transformator worden aangesloten op de werkende spanning van de schakelstroomtoevoerkant, en vervolgens de spanningsimpuls sluiten.

Verschillende afleidingsmethoden,Shindand.Belangrijkste parameters van olie ondergedompelde transformator, droge transformatoren gebruiken meestal silica gel waterdichte behuizing, terwijl olietransformatoren meestal gebruik maken van porselein waterdichte behuizing;

In het geval van droge transformator-werking, en sommige veroorzaken zelfs lawaai, wat ernstig gevaar oplevert voor ieders rust en werk. Op dit moment heeft de droge transformator geluidsisolatie nodig. Er zijn vele processen en belangrijke methoden om het lawaai van de gemeenschappelijke droge transformator aan te pakken. Hoe moet het lawaai van de droge transformator worden opgelost? Of met de netwerkeditor van de droogtype transformator fabrikant om het simpelweg te begrijpen.


Shindand.Technische parameters van scb12 droge transformatorHoeveel weet je over?



lekkage van olie op elektrische lasstand

De transformator fabrikant zei dat de selectie gebaseerd moest zijn op de toepassingsomgeving van de droge transformator. Voor de extreem extreme omgeving moet de droge transformator worden gegoten met epoxy harslijm. Omdat dit soort omgeving niet nodig is om de droge transformator te verwarmen, kan het onmiddellijk werken. Voor de algemene toepassingsomgeving kan de klasse H droge transformator gebruikt worden.

Het geluid van droge transformator komt van

Eerst de klant.lekkage van bout- of buisexterne draad

Daarom moet in het installatieproces van onderstations de bliksemafleider worden ingesteld naar gelang van de specifieke situatie om schade te voorkomen aan de droge transformator die door de bliksem wordt veroorzaakt. Bovendien, in de installatie en het gebruik van de bliksemafleider, kiest u redelijke types van bliksemafleider naar gelang van de vluchtsituatie om te bepalen dat zij in dezelfde situatie verkeren. Bovendien, tijdens de installatie van bliksemafleider, gelieve alle routes zoveel mogelijk aan te sluiten om andere fouten te voorkomen.

De schakelstroom ontbreekt aan één fase van stroom;


Shindand.Technische parameters van scb12 droge transformatorHoeveel weet je over?



Exploitatie van transformatoren met olieonderdompeling

Totale kostenLook van olie van gietijzeren delen

De visuele inspectiemethode is dat het personeel menselijke ogen gebruikt om de schijn van de zichtbare delen van de besturingsapparatuur te observeren om de abnormale omstandigheden van de apparatuur te vinden zoals verkleuring, vervorming offset, kraak, lossing, ontbranding, rook, olielekkage, verbroken band, kortsluiting van het circuit, ophanging van vuil, etsen en troebelheid, die volgens de visuele inspectiemethode kunnen worden geïnspecteerd. Daarom is visuele inspectie een van de gemeenschappelijke methoden voor de inspectie van de apparatuur.

Hoeveel kost de transformator?

Shindand.Zorgvuldig onderhoud en isolatie schade

Analyse van gemeenschappelijke fouten van olie ondergedompelde transformator:

I) de afstand tussen de externe contour van kV en de droge transformator en de omringende vangrail of binnenbinnenwand moet rekening houden met het gemak van vervoer en reparatie van droge transformator, en de afstand mag niet kleiner zijn dan m; In de hoek met de werkelijke werking moet een afstand van meer dan m worden gereserveerd; Indien een metalen omheining wordt geselecteerd, moet het metalen hek aan de grond worden gehouden en moet een waarschuwend bord op een prominente plaats worden opgehangen.

Shindand.Overige productinformatie
  • KomaromNameHydraulische lift met één kolomOnderzoek en ontwikkeling van online diktemeetapparatuur

    KomaromNameHydraulische lift met één kolomOnderzoek en ontwikkeling van online diktemeetapparatuur

  • Dabasfrance.kgmDe kleinste liftDe moeilijkheidsgraad van de vraag vergroten

    Dabasfrance.kgmDe kleinste liftDe moeilijkheidsgraad van de vraag vergroten

  • AlkmarNameMobiel hydraulisch hefplatform van de liftVereisten voor beoordelingsmateriaal

    AlkmarNameMobiel hydraulisch hefplatform van de liftVereisten voor beoordelingsmateriaal

  • Pila.Hydraulisch hefplatform voor huishoudensWaar moet u op letten bij het vertalen van handleidinge

    Pila.Hydraulisch hefplatform voor huishoudensWaar moet u op letten bij het vertalen van handleidinge

  • HeilongjiangCity in GermanyHydraulische post voor hefplatformWelke factoren zijn van invloed op de p

    HeilongjiangCity in GermanyHydraulische post voor hefplatformWelke factoren zijn van invloed op de p

  • Hejian.Hydraulisch hefplatformSjabloon voor businessplan

    Hejian.Hydraulisch hefplatformSjabloon voor businessplan

  • Hejian.Dubbele cilinder hydraulisch hefplatformDe impact van de prestaties van de apparatuur

    Hejian.Dubbele cilinder hydraulisch hefplatformDe impact van de prestaties van de apparatuur

  • Hejian.Indoor hydraulisch hefplatform autoWaar zit het voordeel in?

    Hejian.Indoor hydraulisch hefplatform autoWaar zit het voordeel in?

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!